Η Παναγια Τησ Τηνου : Deite Ti Ginontai Ta Tamata Sthn Panagia Ths Thnoy Paidis Com : Η παναγια τησ τήνου αναρτήθηκε από proskinitis στις 18:05 ετικέτες κοινωνικά , λειτουργικαί κατηχήσεις

Η Παναγια Τησ Τηνου : Deite Ti Ginontai Ta Tamata Sthn Panagia Ths Thnoy Paidis Com : Η παναγια τησ τήνου αναρτήθηκε από proskinitis στις 18:05 ετικέτες κοινωνικά , λειτουργικαί κατηχήσεις. Στη θέση αυτή κτίσθηκε ναός, στον οποίο εναποτέθηκε η εικόνα. Το 1822 η αδελφή πελαγία από την ιερά μονή κεχροβουνίου είδε την παναγία να της ζητά να βρει μια θαυματουργή εικόνα που ήταν χρόνια θαμμένη στη γη. Live web camera tinos port. Η θαυματουργή εικόνα της, η φήμη των θαυμάτων της. Η εικόνα της παναγίας της τήνου ανακαλύφθηκε από το όραμα μιας μοναχής και την προσκύνησαν αμέσως οι κολοκοτρώνης, μιαούλης, νικηταράς… στο σημείο που βρέθηκε η εικόνα της παναγίας της τήνου οικοδομήθηκε ο.

Ένα χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 1822, η μοναχή πελαγία (κατά κόσμον λουκία νεγρεπόντη), που εγκαταβιούσε στο ορθόδοξο μοναστήρι της παναγίας κεχροβουνίου, είδε επανειλημμένα στον ύπνο της την παναγία, η οποία τη διέταξε να παρουσιασθεί στους πρόκριτους του νησιού και. Η εικόνα της παναγίας της τήνου δεν απεικονίζει την κοίμηση της θεοτόκου αλλά τον ευαγγελισμό. Η ιστορία ανεύρεσης της εικόνας. Επισκεψη στην παναγια τησ τηνου Η ημερομηνία με την οποία έχει συνδεθεί ο εορτασμός της παναγίας τήνου δεν είναι άλλη από τις 15 αυγούστου, ημέρα κοιμήσεως της θεοτόκου.

Thnos
Thnos from web-greece.gr
Η παναγια τησ τηνου αναρτήθηκε από τον/την bill bill 17 δεκεμβρίου, 2019 17 δεκεμβρίου, 2019 δημοσιεύθηκε στην εντυπωσεις Μάλιστα, πρόκειται για οκταήμερο εορτασμό, ο οποίος και διαρκεί έως τα «εννιάμερα της θεοτόκου», στις 23 αυγούστου. Διαβάστε περισσότερα για το αναμμένο κάρβουνο και η μεγαλόχαρη της τήνου, το συγκλονιστικό θαύμα της. Η ημερομηνία με την οποία έχει συνδεθεί ο εορτασμός της παναγίας τήνου δεν είναι άλλη από τις 15 αυγούστου, ημέρα κοιμήσεως της θεοτόκου. Live web camera tinos port. Μια φορά μονάχα, έχω πάει στην παναγία της τήνου, σε ανύποπτο χρόνο, όταν ακόμα δεν ήξερα τι είναι να εναποθέσεις την τελευταία σου ελπίδα στην προσευχή. Η παναγια τησ τηνου εκκλησιες η τήνος θεωρείται διεθνώς ένα από τα σημαντικότερα κέντρα της ορθόδοξης χριστιανικής λατρείας. Η παναγια τησ τήνου αναρτήθηκε από proskinitis στις 18:05 ετικέτες κοινωνικά , λειτουργικαί κατηχήσεις

Μια φορά μονάχα, έχω πάει στην παναγία της τήνου, σε ανύποπτο χρόνο, όταν ακόμα δεν ήξερα τι είναι να εναποθέσεις την τελευταία σου ελπίδα στην προσευχή.

Η παναγια τησ τήνου αναρτήθηκε από proskinitis στις 18:05 ετικέτες κοινωνικά , λειτουργικαί κατηχήσεις Δείτε πώς είναι η παναγία της τήνου πίσω από τα τάματα! Το πατριαρχείο της κωνσταντινουπόλεως τότε ανασύστησε την επισκοπή της τήνου, που είχαν καταργήσει οι βενετοί και το 1810 την προβίβασε σε μητρόπολη, που διατηρήθηκε μέχρι το 1833. Η παναγία της τήνου, είναι μια εικόνα με ιδιαίτερη τεχνοτροπία η οποία σύμφωνα με κάποιους μελετητές αποδίδεται στον απόστολο λουκά. Έτσι η πελαγία παρουσιάστηκε στον αρχιερέα γαβριήλ και του διηγήθηκε το όραμά της. Η εικόνα της παναγίας της τήνου, στην οποία αποδίδονται πολλά θαύματα, βρέθηκε στις 30 ιανουαρίου 1823, στο κτήμα δοξαρά στην τήνο μετά από σχετικά οράματα της μοναχής αγίας πελαγίας. Η εικόνα της παναγίας της τήνου, στην οποία αποδίδονται πολλά θαύματα, βρέθηκε στις 30 ιανουαρίου 1823, στο κτήμα δοξαρά στην τήνο μετά από σχετικά οράματα της μοναχής αγίας πελαγίας. Άξια προσοχής είναι ο σταυρός αγιασμού, εύρημα και αφιέρωμα των ελλήνων στρατιωτών της κλεισούρας το 1940, η παλαιά αργυρεπίχρυση θήκη της αγίας εικόνας (βενετία 1830) με επίστεψη αγγέλων του νικηφόρου λύτρα, ο χρυσοκέντητος επιτάφιος της κοκόνας ρολογά, ονομαστής. Πρόκειται για μια εικόνα με ιδιαίτερη τεχνοτροπία η οποία σύμφωνα με κάποιους μελετητές αποδίδεται στον απόστολο λουκά. Live web camera tinos port. Η ιστορία ανεύρεσης της εικόνας. Δύο χρόνια αργότερα η μοναχή πελαγία για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες (κυριακή 9,16,23/7/1822), έβλεπε στον ύπνο της την παναγία να της ζητά να οργανώσει ανασκαφές για να ξεθάψουν και να ανακαινίσουν τον ναό της που είναι θαμμένος στον αγρό του αντωνίου δοξαρά, στην χώρα. Στη θέση αυτή κτίσθηκε ναός, στον οποίο εναποτέθηκε η εικόνα.

Άξια προσοχής είναι ο σταυρός αγιασμού, εύρημα και αφιέρωμα των ελλήνων στρατιωτών της κλεισούρας το 1940, η παλαιά αργυρεπίχρυση θήκη της αγίας εικόνας (βενετία 1830) με επίστεψη αγγέλων του νικηφόρου λύτρα, ο χρυσοκέντητος επιτάφιος της κοκόνας ρολογά, ονομαστής. Η γερόντισσα πελαγία η τηνία αναπαύεται στο κελί της, στο μοναστήρι της κυρίας των αγγέλων στο κεχροβούνι. Δείτε πώς είναι η παναγία της τήνου πίσω από τα τάματα! Μια φορά μονάχα, έχω πάει στην παναγία της τήνου, σε ανύποπτο χρόνο, όταν ακόμα δεν ήξερα τι είναι να εναποθέσεις την τελευταία σου ελπίδα στην προσευχή. Η παναγια τησ τηνου εκκλησιες η τήνος θεωρείται διεθνώς ένα από τα σημαντικότερα κέντρα της ορθόδοξης χριστιανικής λατρείας.

Panagia Thnoy Steilte E Mail Gia Paraklhsh Sth Megaloxarh Newsbomb Eidhseis News
Panagia Thnoy Steilte E Mail Gia Paraklhsh Sth Megaloxarh Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Στη θέση αυτή κτίσθηκε ναός, στον. Λέγεται ότι είδε τρεις κυριακές το ίδιο όνειρο και παρακίνησε τον μητροπολίτη της τήνου γαβριήλ να οργανώσει ανασκαφές στον. Έτσι η πελαγία παρουσιάστηκε στον αρχιερέα γαβριήλ και του διηγήθηκε το όραμά της. Η παναγια τησ τήνου αναρτήθηκε από proskinitis στις 18:05 ετικέτες κοινωνικά , λειτουργικαί κατηχήσεις Παναγια τηνου πωσ βρεθηκε εικονα. Ένα από τα μεγαλύτερα σημερινά κέντρα της ορθοδοξίας θεωρείται η παναγία της τήνου. H εικόνα έχει θαυματουργές ικανότητες και η παναγιά της τήνου είναι ένα από τα σημαντικότερα θρησκευτικά προσκυνήματα στην χώρα. Η παναγία της τήνου έχει τέσσερις γιορτές μέσα στο χρόνο, γιορτάζει την ημέρα της εύρεσης της εικόνας, στις 30 ιανουαρίου, την 25 η μαρτίου, ημέρα του ευαγγελισμού της θεοτόκου, στις 23 ιουλίου όπου η αγία πελαγία είδε το όραμα και βρέθηκε η εικόνα και τέλος τον.

Η εικόνα της παναγίας της τήνου, στην οποία αποδίδονται πολλά θαύματα, βρέθηκε στις 30 ιανουαρίου 1823, στο κτήμα δοξαρά στην τήνο μετά από σχετικά οράματα της μοναχής αγίας πελαγίας.

Η αγια πελαγια και η παναγια τησ τηνου. Δείτε πώς είναι η παναγία της τήνου πίσω από τα τάματα! Η παναγια τησ τηνου αναρτήθηκε από τον/την bill bill 17 δεκεμβρίου, 2019 17 δεκεμβρίου, 2019 δημοσιεύθηκε στην εντυπωσεις Live web camera tinos port. Το πατριαρχείο της κωνσταντινουπόλεως τότε ανασύστησε την επισκοπή της τήνου, που είχαν καταργήσει οι βενετοί και το 1810 την προβίβασε σε μητρόπολη, που διατηρήθηκε μέχρι το 1833. 8 ιουλίου 1822, ξημέρωμα κυριακής: Ένα χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 1822, η μοναχή πελαγία (κατά κόσμον λουκία νεγρεπόντη), που εγκαταβιούσε στο ορθόδοξο μοναστήρι της παναγίας κεχροβουνίου, είδε επανειλημμένα στον ύπνο της την παναγία, η οποία τη διέταξε να παρουσιασθεί στους πρόκριτους του νησιού και. Η εικόνα της παναγίας της τήνου, στην οποία αποδίδονται πολλά θαύματα, βρέθηκε στις 30 ιανουαρίου 1823, στο κτήμα δοξαρά στην τήνο μετά από σχετικά οράματα της μοναχής αγίας πελαγίας. Η θαυματουργή εικόνα της, η φήμη των θαυμάτων της. Η παναγία της τήνου, είναι μια εικόνα με ιδιαίτερη τεχνοτροπία η οποία σύμφωνα με κάποιους μελετητές αποδίδεται στον απόστολο λουκά. Παναγια τηνου πωσ βρεθηκε εικονα. Το 1822 η αδελφή πελαγία από την ιερά μονή κεχροβουνίου είδε την παναγία να της ζητά να βρει μια θαυματουργή εικόνα που ήταν χρόνια θαμμένη στη γη. Η εικόνα της παναγίας της τήνου ανακαλύφθηκε από το όραμα μιας μοναχής και την προσκύνησαν αμέσως οι κολοκοτρώνης, μιαούλης, νικηταράς… στο σημείο που βρέθηκε η εικόνα της παναγίας της τήνου οικοδομήθηκε ο.

Μάλιστα, πρόκειται για οκταήμερο εορτασμό, ο οποίος και διαρκεί έως τα «εννιάμερα της θεοτόκου», στις 23 αυγούστου. Άξια προσοχής είναι ο σταυρός αγιασμού, εύρημα και αφιέρωμα των ελλήνων στρατιωτών της κλεισούρας το 1940, η παλαιά αργυρεπίχρυση θήκη της αγίας εικόνας (βενετία 1830) με επίστεψη αγγέλων του νικηφόρου λύτρα, ο χρυσοκέντητος επιτάφιος της κοκόνας ρολογά, ονομαστής. Μια φορά μονάχα, έχω πάει στην παναγία της τήνου, σε ανύποπτο χρόνο, όταν ακόμα δεν ήξερα τι είναι να εναποθέσεις την τελευταία σου ελπίδα στην προσευχή. Η γερόντισσα πελαγία η τηνία αναπαύεται στο κελί της, στο μοναστήρι της κυρίας των αγγέλων στο κεχροβούνι. Έτσι η πελαγία παρουσιάστηκε στον αρχιερέα γαβριήλ και του διηγήθηκε το όραμά της.

San Shmera To 1823 Bre8hke H 8aymatoyrgh Eikona Ths Panagias Ths Thnoy Ekklhsia Online
San Shmera To 1823 Bre8hke H 8aymatoyrgh Eikona Ths Panagias Ths Thnoy Ekklhsia Online from www.ekklisiaonline.gr
H εικόνα έχει θαυματουργές ικανότητες και η παναγιά της τήνου είναι ένα από τα σημαντικότερα θρησκευτικά προσκυνήματα στην χώρα. Μια φορά μονάχα, έχω πάει στην παναγία της τήνου, σε ανύποπτο χρόνο, όταν ακόμα δεν ήξερα τι είναι να εναποθέσεις την τελευταία σου ελπίδα στην προσευχή. Η αγια πελαγια και η παναγια τησ τηνου. Σύμφωνα με την ημερομηνία που είναι σκαλισμένη στο ξυλόγλυπτο τέμπλο, τα θυρανοίξια του ναού της παναγίας έγιναν το 1825. Δύο χρόνια αργότερα η μοναχή πελαγία για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες (κυριακή 9,16,23/7/1822), έβλεπε στον ύπνο της την παναγία να της ζητά να οργανώσει ανασκαφές για να ξεθάψουν και να ανακαινίσουν τον ναό της που είναι θαμμένος στον αγρό του αντωνίου δοξαρά, στην χώρα. Η εικόνα της παναγίας της τήνου, στην οποία αποδίδονται πολλά θαύματα, βρέθηκε στις 30 ιανουαρίου 1823, στο κτήμα δοξαρά στην τήνο μετά από σχετικά οράματα της μοναχής αγίας πελαγίας. Η παναγία της τήνου, είναι μια εικόνα με ιδιαίτερη τεχνοτροπία η οποία σύμφωνα με κάποιους μελετητές αποδίδεται στον απόστολο λουκά. Η γερόντισσα πελαγία η τηνία αναπαύεται στο κελί της, στο μοναστήρι της κυρίας των αγγέλων στο κεχροβούνι.

Ένα χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 1822, η μοναχή πελαγία (κατά κόσμον λουκία νεγρεπόντη), που εγκαταβιούσε στο ορθόδοξο μοναστήρι της παναγίας κεχροβουνίου, είδε επανειλημμένα στον ύπνο της την παναγία, η οποία τη διέταξε να παρουσιασθεί στους πρόκριτους του νησιού και.

Πρόκειται για μια εικόνα με ιδιαίτερη τεχνοτροπία η οποία σύμφωνα με κάποιους μελετητές αποδίδεται στον απόστολο λουκά. Ένα χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 1822, η μοναχή πελαγία (κατά κόσμον λουκία νεγρεπόντη), που εγκαταβιούσε στο ορθόδοξο μοναστήρι της παναγίας κεχροβουνίου, είδε επανειλημμένα στον ύπνο της την παναγία, η οποία τη διέταξε να παρουσιασθεί στους πρόκριτους του νησιού και. Το 1822 η αδελφή πελαγία από την ιερά μονή κεχροβουνίου είδε την παναγία να της ζητά να βρει μια θαυματουργή εικόνα που ήταν χρόνια θαμμένη στη γη. Η εικόνα της παναγίας της τήνου, στην οποία αποδίδονται πολλά θαύματα, βρέθηκε στις 30 ιανουαρίου 1823, στο κτήμα δοξαρά στην τήνο μετά από σχετικά οράματα της μοναχής αγίας πελαγίας. Η παναγια τησ τήνου αναρτήθηκε από proskinitis στις 18:05 ετικέτες κοινωνικά , λειτουργικαί κατηχήσεις Έτσι η πελαγία παρουσιάστηκε στον αρχιερέα γαβριήλ και του διηγήθηκε το όραμά της. Δείτε πώς είναι η παναγία της τήνου πίσω από τα τάματα! Άξια προσοχής είναι ο σταυρός αγιασμού, εύρημα και αφιέρωμα των ελλήνων στρατιωτών της κλεισούρας το 1940, η παλαιά αργυρεπίχρυση θήκη της αγίας εικόνας (βενετία 1830) με επίστεψη αγγέλων του νικηφόρου λύτρα, ο χρυσοκέντητος επιτάφιος της κοκόνας ρολογά, ονομαστής. Το πατριαρχείο της κωνσταντινουπόλεως τότε ανασύστησε την επισκοπή της τήνου, που είχαν καταργήσει οι βενετοί και το 1810 την προβίβασε σε μητρόπολη, που διατηρήθηκε μέχρι το 1833. Τα θαύματα στους πονεμένους προσκυνητές. Στη θέση αυτή κτίσθηκε ναός, στον οποίο εναποτέθηκε η εικόνα. Απέναντί της είναι ο αρχάγγελος γαβριήλ που κρατάει στα χέρια του έναν κρίνο ο οποίος συμβολίζει την αγνότητα, ενώ το άγιο πνεύμα με. 8 ιουλίου 1822, ξημέρωμα κυριακής:

Παναγια τηνου πωσ βρεθηκε εικονα παναγια της τηνου. Η εικόνα της παναγίας της τήνου ανακαλύφθηκε από το όραμα μιας μοναχής και την προσκύνησαν αμέσως οι κολοκοτρώνης, μιαούλης, νικηταράς… στο σημείο που βρέθηκε η εικόνα της παναγίας της τήνου οικοδομήθηκε ο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook